Bilgisayar Destekli Teknik Çizim Dersi Bütünleme Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine

Bilgisayar Destekli Teknik Çizim Dersi Bütünleme Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine,

 

1) Bilgisayar Destekli Teknik Çizim dersi bütünleme sınavına girecek öğrenciler sınava, AutoCAD programı kurulmuş olan kendi dizüstü bilgisayarlarında gireceklerdir (Şarj kablosu vs. getirmeyi unutmayınız) Yanında dizüstü bilgisayarı olmayan öğrencinin sınava girmesi mümkün olamayacaktır.

2) Her öğrenci sınava gelirken yanında bir adet flash disk getirecektir. Sınav dosyası bu flash disk yardımıyla toplanacaktır. Flash diskler, öğrenciler tarafından, ilgili veriler alındıktan sonra Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Sekreterliğinden geri alınacaktır. Flash disklerin ayrımının kolay yapılabilmesi için üzerine adınızı soyadınızı vs. yazmanız tavsiye edilir.

3) Öğrencilerin yanlarında getirecekleri flash disk içine, içerisinde düşey A4 formatında antetli çizim alanı hazırlanmış boş bir AutoCAD dosyası yüklemeleri gerekmektedir. Bu dosyanın isimlendirilmesinde kullanılacak format “isimilk harfsoyisim_numaranınilkikirakamısonüçrakamı” şeklinde olmalıdır.

Örneğin, numarası 2111002045 olan Ahmet YILMAZ isimli bir öğrenci için dosya ismi “ayilmaz_21045” şeklindedir. (Lütfen dosya ismi verirken Türkçe karakterler kullanmayınız)

Yayın Tarihi: 22/06/2022
Okunma Sayısı: 587