Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi Dersini alan öğrencilerimizin dikkatine

Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi derslerini ilk kez alacak öğrencilerimiz için konular web sayfamızda yayınlanmaktadır. Bu konular, hocalardan gelen istekler doğrultusunda güncellenecektir. Öğrencilerimiz, bunların dışında danışmanını belirleyip, farklı konularda ödev alabilirler.

Tasarım Projesi dersini seçen öğrencilerimiz 20 Ekim 2020 tarihine kadar danışman hocalarını belirlemeli ve Bolum web sayfası Dokümanlar kısmında bulunan Bitirme Ödevi Dilekçesi'ni doldurarak, bitirmeehm@sdu.edu.tr adresinden Bitirme komisyonuna göndermelidir. Dilekçelerin, danışman ve öğrenci tarafından imzalanması zorunluluğu yoktur. Bu tarihten sonra danışman ve konular bölüm başkanlığı tarafından dağıtılacaktır.

Bitirme ödevi konusunu daha önce almış olan öğrencilerimiz, aynı danışman ve konu ile devam edeceklerdir.

Yayın Tarihi: 09/10/2020