Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Dersi Hk. (Danışman-Konu Seçimleri ve Çalışma Takvimleri)

Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi Dersi Çalışma Takvimleri

Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi derslerinin 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çalışma Takvimlerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Bitirme Ödevi Çalışma Takvimi

Tasarım Projesi Çalışma Takvimi

 

Danışman-Konu Seçimleri Hakkında

Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi dersini alacak olup danışman-konu seçimi için başvuru dilekçesi göndermemiş olan öğrencilerin bitirmeehm@sdu.edu.tr e-posta adresi üzerinden (İsim-Soyisim-Öğrenci No ile birlikte) Bitirme Ödevi Komisyonuna danışman atama talebinde bulunmaları gerekmektedir. Ders Ekleme-Bırakma Haftası içerisinde (15 Ekim 2021 saat 23:55'e kadar) herhangi bir talepte bulunmayan ve danışman ataması yapılmayan öğrenciler Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi derslerinden devamsız sayılabileceklerdir.

 

Eğer öğrencilerimiz önceki dönemlerde Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi derslerinden birini almış, dersten geçmiş veya başarısız olmuşlar ise, danışmanları ile iletişim kurmuş olmak koşuluyla komisyona başvuru dilekçesi (danışman ve konu değişikliği varsa değişiklik bildirim dilekçesi) göndermeleri gerekmektedir. Tekrar danışman-konu belirlemesi yapamamış öğrencilerimizin Ders Ekleme-Bırakma Haftası içerisinde (15 Ekim 2021 saat 23:55'e kadar) danışman atama talebi için Bitirme Ödevi Komisyonuna e-posta yoluyla ulaşmaları gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 11/10/2021
Okunma Sayısı: 554