Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Dersi Öğrenci-Danışman-Konu Listesi (Güncellenmiştir. 28.10.2021)

2021-2022 Güz Yarıyılı Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Dersi Öğrenci-Danışman-Konu listesi yayınlanmıştır, buradan erişebilirsiniz. Danışman ataması talebinde bulunan ve herhangi bir dilekçe ile komisyona başvurmayan öğrencilerin danışman ataması Bitirme Ödevi Komisyonu tarafından tekrardan yapılmıştır. Öğrencilerimizin, yanlışlık olmaması adına listeyi tekrardan incelemsi önem arz etmektedir. Bu öğrencilerin listedeki danışmanı ile iletişime geçerek konu belirlemesi ve başvuru dilekçesi ile komisyona bildirmesi gerekmektedir.  Ayrıca önceki dönemlerde Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi derslerini alıp (geçmiş veya kalmış) bu dönem Tasarım Projesi/Bitirme Ödevi derslerini alan öğrencilerin ilgili dersin değişiklik bildirim dilekçesi ile komisyona durumu bildirmesi gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 27/10/2021