Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Derslerinin Ara Rapor/Tez Yazım Kılavuzu ve Örnek Poster Hk.

1) Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi derslerinin Ara Rapor/Tez Yazım Kılavuzları güncellenmiştir. Bahar yarıyılı final raporları ve tezler bu kılavuzlar dikkate alınarak yazılacaktır. Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Ara Rapor/Tez Yazım Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Ara Rapor/Tez Yazım Kılavuzu

2) Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi derslerini alan öğrencilerin yarıyıl sonralarında gerçekleştirilen sunumlar için hazırlamaları gereken posterler için verilen örnek poster şablonu güncellenmiştir. Posterlerin tümüyle İngilizce olarak hazırlanması gerekmekte, sunum dili ise Türkçe veya İngilizce olmak üzere öğrencilerimizin tercihine bırakılmaktadır. Aşağıdaki bağlantıdan örnek poster şablonuna erişebilirsiniz.

Örnek Poster

Yayın Tarihi: 16/05/2024