Bölümümüz Akdeniz Üniversitesi'ne Teknik Gezi Düzenledi

Bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Evren Ekmekçi, Doç. Dr. Umut Tilki, Dr. Öğr. Üyesi Celal Fadıl Kumru ve bölümümüz öğrencileri üniversitemiz desteği ile gerçekleştirilen Teknik Gezi kapsamında 07 Mayıs 2024 tarihinde Akdeniz Üniversitesi'ne gitmişler, CIGRE Öğrenci Kulübü Kuruluşu tarafından Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Yeşil Enerji Sistemleri ve Entegre Teknolojiler Paneline katılım göstermişlerdir. Toplantıda öğrencilerimiz Yeşil Enerji Sistemleri ve Entegre Teknolojiler hakkında eğitim almış, öğretim üyelerimiz Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve çeşitli meslek kuruluşları ile iş birliği üzerinde görüşmeler gerçekleştirmişlerdir.

Yayın Tarihi: 09/05/2024