Bölümümüzde 3 Proje Tübitak 2209-A Programı Tarafından Desteklenmeye Hak Kazanmıştır.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Tasarım Projesi dersi kapsamında geliştirilen 3 Proje Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.  Projeler ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

1) Proje Adı : Derin Öğrenme İle Akciğer Görüntülerinden Otomatik COVID-19 Tespit Edilmesi

Proje Ekibi : Mehmet BİÇİCİ, Seyid AKMAN, Onur Can YÖNDEM

Proje Danışmanı : Dr. Öğr. Üyesi Turgay KOÇ

2) Proje Adı : Görüntü İşleme ile Kalite Kontrolü

Proje Ekibi : Kadir KAYA, Ali AYDOĞDU

Proje Danışmanı : Dr. Öğr. Üyesi Turgay KOÇ

3) Proje Adı : Enerji Nakil Hatlarının Görüntü İşleme Tekniği Kullanılarak İnsansız Hava Aracı ile Denetlenmesi

Proje Ekibi : Hüseyin Enes KAYALAK, Sercan YANGIN, Furkan ARI, Mehmet ATAY

Proje Danışmanı : Dr. Öğr. Üyesi Umut TİLKİ

Projeleri Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmış olan öğrencileri ve danışmanlarını tebrik ederiz.

Yayın Tarihi: 05/05/2021