Doç. Dr. Evren Ekmekçi'nin Verdiği Dersler Hakkında

Dr. Evren Ekmekçi'nin vermiş olduğu dersler 14.10.2021 tarihinden başlayarak 25 Ekim 2021 Pazartesi gününe kadar (Pazartesi dahil) Adobe Connect üzerinden online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır. Dersler ders programında belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır. Dersler kayıt altına alınacak ve daha sonra derse kayıtlı öğrencilerin dersi izleme fırsatı olacaktır. İlgili derse kayıtlı öğrenciler ÖYS üzerinden ilgili derse giriş yaptıktan sonra Canlı Ders ve Kayıtları sekmesinden ders linkine ulaşabilir. 26 Ekim 2021'den itibaren Dr. Evren Ekmekçi'nin vermiş olduğu tüm dersler yine ders programında belirtilen gün, yer ve saatte yüz yüze yapılacaktır.

13 Ekim 2021 günü yapılamayan derslerin telefisi 15 Ekim 2021 cuma günü aynı saatte Adobe Connect üzerinden uzaktan yapılacaktır.

Derslerle ilgili sorularınızı evrenekmekci@sdu.edu.tr adresinden dersin öğretim üyesine iletebilirsiniz. Başarılar.

Yayın Tarihi: 13/10/2021