Elektrik ve Devre Laboratuvarı Dersini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine

Bu hafta (06.12.2021-10.12.2021) derse gelmeden önce aşağıda linki verilen föydeki deney adımlarının dikkatli bir şekilde incelenmesi ve ön hazırlık çalışmasının yapılması gerekmektedir. Bu hafta, deney videosu paylaşılmayacak olup derste senkron bir şekilde ölçümler gerçekleştirilecektir. Bu nedenle, deney adımlarında yer alan tüm malzemelerin eksiksiz bir şekilde temin edilmesi ve deney adımlarındaki devrelerin ders saati öncesinde kurulması ön hazırlık kapsamında öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

Deney 6’ya ait ön hazırlıkların ve Deney 5'e ait deney raporlarının sdu.devrelab@gmail.com adresine, seçmiş olduğunuz ders gün ve saatinden önce “ÖğrenciNo_AdSoyad_DeneyAdı_ÖnHazırlık.pdf” ve “ÖğrenciNo_AdSoyad_DeneyAdı_Rapor.pdf” ismi ile gönderilmesi gerekmektedir.

Deney Föyü

Yayın Tarihi: 03/12/2021