Etkinlik: Perde Arkası Sohbetler

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile ilgilenen herkesi, 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14:00'te Mühendislik & Doğa Bilimleri Fakültesi E8 Şehit Astsubay Ekrem Çelik Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Perde Arkası Sohbetleri'ne davet ediyoruz.

Bu etkinlikte, sektörde deneyimli iki konuşmacı, Elektrik-Elektronik Mühendisliğinin Perde Arkasını aralayacak ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacak. Konuşmacılar, bölümdeki derslerin iş hayatına önemini, Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde mevcut olan kariyer fırsatlarını, Mühendislik & Doğa Bilimleri Fakültesi'nde akademik bilgi ve becerilerin sektörde nasıl kullanılabileceğini, yenilikçi teknolojileri ve gelecek beklentilerini ve bölüm mezunlarının başarı hikayelerini ele alacaklar.

Etkinlik ücretsizdir. Bu alanda bilgi edinmek ve network oluşturmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Yayın Tarihi: 14/05/2024