Mikrodalga ve Anten Laboratuvarı Dersini Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Mikrodalga ve Anten Laboratuvarı için grup listeleri oluşturulacaktır. Listeler E10-206 nolu laboratuvar dersliğinin kapısına 28.02.2022 tarihinde asılacaktır. Listelerin oluşturulması için son tarih 03.03.2022 olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında grup belirlememiş olan öğrenciler rastgele herhangi boş bir gruba eklenecektir. Grup oluştururken sistemde kayıtlı bulunduğunuz şubeler içerisinde bir seçim yapılması zorunludur. Başka bir şube içerisinde grup oluşturan öğrencilerin seçimleri geçersiz sayılacaktır. Bu yüzden asılan listelerde öğretim durumu (I. Öğretim / II. Öğretim) ve şubeleri dikkatlice seçerek grup oluşturulmalıdır.

Mikrodalga ve Anten Laboratuvarı işleyişi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bu toplantı sonunda CST® Studio Suite® Student Edition (öğrenci sürümü) programı kullanımı ile ilgili eğitim verilecektir.  Bu toplantı ve eğitime katılım zorunlu olup yoklama alınacaktır.

Toplantı tarih, yer ve saatleri:

I.Öğretim için 28.02.2022 Pazartesi günü saat 10:30’da başlayacaktır.

II. Öğretim için 28.02.2022 Pazartesi günü saat 13:30’da başlayacaktır.

Toplantılar her iki öğretim için de E10-206 nolu derslikte(laboratuvar) yapılacaktır.

Not: Ders çakışma durumu olan öğrenciler diğer öğretimin toplantı saatinde gelebilirler.

Yayın Tarihi: 25/02/2022