PANDEMİ DÖNEMİ İÇİN GEÇERLİ STAJ PROGRAMI

Yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrenciler, 13/03/2020 tarihinden önce staja başlayıp stajını tamamlayamayan ve mezun durumunda olup sadece stajı kalmış olan öğrencilerimizi kapsamaktadır.

Elektronik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Staj komisyonu başkanı ve üyeleri 21.04.2020 tarihinde online olarak bir toplantı düzenlemişlerdir. Toplantı gündemi olarak ülkemizde yaşasan Pandemi vakası ile ilgili bölümümüz öğrencilerinin zorunlu stajlarını görüşmüşlerdir. Bu kapsamda Staj yapmak isteyen tüm öğrencilerin Mühendislik Fakültesi Dekanlığının hazırlamış olduğu ve Ek-1 olarak belirtilen “Pandemi Dönemi Staj Tercih Beyannamesi”ni ve Ek-2’de belirtilen “Staj Tercihi Dilekçesi”ni doldurarak Staj Komisyonu’na e-posta yoluyla iletmeleri zorunludur. Bölümdeki 13/03/2020 tarihînden önce staja başlayıp tamamlayamayan öğrencilerin, tüm derslerini tamamlayarak mezun olabilmek için sadece zorunlu stajları kalmış öğrencilerin ve mezuniyet aşamasında olmayıp yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerin staj işlemlerinde izleyeceği yol haritası doküman arşivinde staj evrakları içerisinde bulunan " PANDEMİ DÖNEMİ STAJ PROGRAMI" isimli dosyada ve aşağıdaki linkte  maddeler halinde belirtilmiştir.

 

EK-1 "Pandemi Dönemi Staj Tercih Beyannamesi" ve Ek-2 “Staj Tercihi Dilekçesi” formları da "PANDEMİ DÖNEMİ STAJ PROGRAMI" linki içerisinde mevcuttur.

 

PANDEMİ DÖNEMİ STAJ PROGRAMI EK-1 ve Ek-2 için lütfen BURAYA tıklayınız.

EK-1 için ayrıca buraya tıklayınız.
EK-2 için ayrıca buraya tıklayınız.

Yayın Tarihi: 01/05/2020
Okunma Sayısı: 2560