Bölümümüz öğrencilerinin katılımı ile 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Güz Döneminde farklı işletmelere teknik geziler düzenlenmiştir.

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak 09.11.2021 tarihinde Et Teknolojisi dersi kapsamında Davraz Et Entegre Tesisine gezi düzenlenmiştir.
 
Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Süt Teknolojisi dersi kapsamında 01.01.2022 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Süt İşletmesine teknik gezi düzenlenmiştir.
 
Gıda Mühendisliğine Giriş dersi kapsamında bölümümüz 1.sınıf öğrencileri ile Hediye Un fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.
 
Meyve ve Sebze Teknolojisi dersi kapsamında 12/04/2022 tarihinde Elma-Su fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.
 
Proses Uygulamaları dersi kapsamında bölümümüz 4.sınıf öğrencileri ile Treko Meyve Suyu fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir(18.10.2022).
 
Et Teknolojisi dersi kapsamında bölümümüz 4.sınıf öğrencileri ile Davraz Et Entegre Tesisine teknik gezi düzenlenmiştir (17.10.2022).
   
Yayın Tarihi: 25/10/2022
Okunma Sayısı: 359