Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya GÜL Hocamızın Proje Başarısı

Bölümümüzden Prof. Dr. Hülya GÜL Hocamızın araştırmacı olarak yer aldığı Deprem Bölgesi Üniversiteleri Özel Çağrısı-BİNBİRÇABA" kapsamında 223O495 numaralı "Kokusu Alınmış, Liyofilize Balık Tozu Ilaveli Glutenli/Glutensiz Fonksiyonel Makarna Üretimi: Besin Değeri, Tekno-Fonksiyonel Özellikleri, In-Vitro Sindirilebilirliği Ve Yapay Zeka Tabanlı Raf Ömrü Tahmini Ve Gıda Kaynaklı Patojen Analizi" adlı proje desteklenmiştir.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Yayın Tarihi: 26/02/2024
Okunma Sayısı: 381