TÜBİTAK ve BAP Projeleri Hakkında Önemli Duyuru!

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP);, Tübitak projelerine başvuru gerçekleştiren öğrencilerimize, BAP birimine de başvuru gerçekleştirmeleri halinde ilave proje desteği sağlamaktadır. Bu maddi destek TÜBİTAK’tan farklı olarak danışman öğretim üyeleri üzerinden yürütülmekte ve her bir danışman öğretim elemanına 1 proje hakkı verilmektedir. (TÜBİTAK projeleri öğrenciler tarafından yürütülmekte olup, isteyen öğrenciler başvuru yapabilir; fakat BAP üzerinden alınacak destek için her öğretim elemanına 1 hak verilmiştir.) TÜBİTAK projelerine Eylül ayında başvuru yapılmasından sonra Mart ayında onay gelmesi sebebiyle gecikmeler yaşanmaktadır. Gecikmelere mahal vermemek adına, bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinden 4. sınıfta bitirme ödevi alacak olan ve TÜBİTAK projesi yapmayı planlayan öğrencilerimizin BAP proje son başvuru tarihi olan 15 NİSAN 2024’ten önce proje belgelerini hazırlamaları gerekmektedir. Bitirme projesi seçecek olan ve KESİNLİKLE proje yapacak olan öğrencilerimizin bitirme-projesi-danisman-tercih-formu-26022024.pdf linkinde yer alan formu doldurarak 15 Mart 2024 tarihi mesai bitimine kadar bölüm sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Proje planlaması olmayan öğrencilerimiz ise standart ders kayıt döneminde ders ve danışman tercihi yapacaklardır.

Yayın Tarihi: 12/03/2024