Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları Hidromobil kategorisinde puan sıralamasında 3. olduk

2021 yılı TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında düzenlenen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda, Hidromobil (Hidrojen Enerjili) kategorisinde katılım sağlayan 12 takım arasından teknik kontrolleri geçerek TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde yarışmaya hak kazanan 3 takımdan birisi olan ve yarışta puan sıralamasında 3. olan takımımızı tebrik ederiz. Destekleri için başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İlker ÇARIKÇI olmak üzere tüm üniversite yönetimine, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Gültekin ÖZDEMİR'e ve Akademik Danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

SDÜ Otomotiv Grubu:

Akademik Danışmanlar:

Bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. İsmail Hakkı AKÇAY - Doç. Dr. Habib GÜRBÜZ - Dr. Öğr. Üyesi Selim DEMİRTÜRK - Arş. Gör. Hüsameddin AKÇAY - Arş. Gör. Ümit TOPALCI

Takım Üyeleri:

Bölümümüz öğrencileri Şahin ATICI - Yuşa KORKMAZ - Şule ACUN - İlker ÇELEBİ - Mert İlke CEVAHİR - Oğuzhan CİNBAŞ

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğrencisi Sabit ÜNLÜGENÇ

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri öğrencisi Songül SOLMAZ

Fen Bilimleri Enstitüsü - Taşıt Teknolojileri Anabilim Dalı öğrencisi Ahmet DALDAL

Yayın Tarihi: 05/09/2021