Ders Seçimleri Hakkında

Dersi ilk defa alan ile daha önce alıp kalan öğrencilerde AKTS farklı görünebilir.Bu durum sorun değil. Siz dersi alıp geçtiğiniz zaman transkripte işlenirken AKTS zaten düzelir.

Programlama dilleri-2 ilgili olarak;
dersin dönemi güzden bahara aktarıldığı için bu dersten kaldıysanız veya ilk defa alıyorsanız bu dönem seçmeniz gerekir.Geçen dönem sınava girenler de eğer sistem izin veriyorsa dersi baharda alabilirler.

3. ve 4. sınıf öğrencilerinin Biçimsel dilleri seçememe durumu en kısa zamanda öğrenci işleri tarafından düzeltilecek.

Web teknolojileri ve programlama dersi; 2015-2016 bahar döneminde kalan öğrencilere sınav için açılacak, ders olmayacak.

4. sınıf derslerinin toplam aktsnin 28 olarak görünmesi durumu;
şu an Algoritmaların Analizi 4 AKTS görünüyor ama dersi geçince transkripte 5 olarak eklenecek Benzer şekilde Mesleki Yabancı Dil II ise 2 görünüyor ama dersi geçince transkripte 3 olarak eklenecek, dolayısıyla toplam AKTS 30 olacak.

Herşeye rağmen ders seçmede sıkıntı olursa ekle sil haftasında bölüm sekreterliğine dilekçe vermek suretiyle sorun giderilebilir, panik yapmaya gerek yok.

İlave ve düzeltme :Prog-2 yi güz döneminde alıp kalan öğrenciler;BIL-209 kodlu dersi, ilk defa alacak öğrenciler ise BIL-214 kodlu prog-2 seçmelerinde fayda var.
Dersin AKTS sine ve koduna fazla takılmayın. OBS de karşınıza gelen dersleri seçin, kafanıza göre dersi silip aynı dersi farklı kodlu olarak seçmeyin.Ama yine de herhangi bir sorun olursa ekle silde veya daha sonra dilekçe ile durum düzelir.

Yayın Tarihi: 02/02/2017
Okunma Sayısı: 1855