Programlama Dilleri 2 ve Biçimsel Diller ve Otomatlar Dersleri Hakkında

Programlama 2 dersi

Bu dönem Programlama 2 dersini sadece, daha  önceki yillarda alip  kalan öğrenciler seçecektir. Bu öğrenciler sadece dersin sinavlarina girecektir.  Daha önceki yıllarda devamsızlıktan kalan ve hiç almayan öğrenciler bu dersi önümüzdeki dönemden itibaren sadece bahar döneminde alacaktir. Bu duruma uymadigi halde dersi alan öğrencilerin ders secimi iptal edilecektir.

Biçimsel Diller ve Otomatlar

Biçimsel Diller dersini daha önce alip kalan öğrenciler bu dönem isterse İnternet Programlama S4 dersini alacaklar ve kaldıkları Biçimsel diller ve otomatlar dersinden muaf sayılacaklardır yada bahar doneminde biçimsel diller ve otomatlar  dersini alacak ve s4 secimli grubundan muaf olacaktir.Bu dersi daha önce hic almayan veya devamsizliktan kalan öğrenciler ise bu dönem yine İnternet Programlama S4 dersini alacaklardir.
Yayın Tarihi: 06/09/2016