Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi Dersleri Hakkında Önemli Duyuru!!

Bölümümüz internet sayfasınında kolay ulaşım sekmelerinde Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi derslerinin işleyişi ile alakalı tüm dokümanların olduğu sayfanın bağlanlantısı bulunmaktadır. Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi derslerinin hangi kurallar çerçevesinde yapılacağı Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi Dersleri Uygulama Esasları'nda anlatılmaktadır. Öğrencilerimizin bu uygulama esaslarını ve dönem çalışma takvimlerini inceleyerek işlemlerini yapmaları önem arz etmektedir.

Tüm bunlara ek olarak Bitirme Ödevi Komisyonu tarafından öğrencilerin sıkça sorduğu sorular derlenmiş ve cevaplandırılmıştır. Cevaplar Bitirme Ödevi/Tasarım Projesi sayfamızda "4. Sıkça Sorulan Sorular" başlığı altındaki bağlantıda verilmiştir. Sıkça sorulan soruların cevaplarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

Öğrencilerin işlemlerini yapmadan önce;

1)Bitirme Ödevi ve Tasarım Projesi Dersleri Uygulama Esaslarını okumaları,

2 Sıkça Sorulan Sorularda kendi sorularına ait cevapları aramaları ve

3) Sorunları ile alakalı dilekçeleri incelemeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 28/02/2021