Prof. Dr. Hülya GÜL Kazakh National Agrarian Research University'de Eğitim Verdi.

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya GÜL Kazakistan’ın Almati şehrinde “Kazakh National Agrarian Research University” tarafından 06/06/2022-19/06/2022 tarihleri arasında düzenlenen "Kaznaru International Summer School (ISS2022)" yaz okulu kapsamında "Agro-Processing Technologies" alanında “Hububat Bilimi ve Teknolojisi” konularında birçok ülkeden gelen uluslararası lisans ve lisansüstü öğrencilere ders vermiştir. Davetlerinden dolayı Kazakh National Agrarian Research University’ne teşekkür ederiz.

Ayrıca öğretim üyesi Prof. Dr. Hülya GÜL Hocamıza üniversitemizin ve bölümümüzün tanıtımına vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 18/07/2022