Proje Başarısı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Tahir Tilki ve Prof. Dr. Bülent Dede'nin danışman olduğu, lisans ve lisansüstü eğitimlerini bölümümüzde tamamlayan, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Dr. Ömer Dilek’in hazırladığı “Potansiyel Antiproliferatif Özelliğe Sahip Yapısında İmin ve Azo Grubu Bulunduran Yeni Heterohalkalı Bileşiklerin Sentezi, Karakterizasyonu, Biyoaktivitelerinin in vitro ve in silico Olarak İncelenmesi” isimli proje TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında desteklenmiştir.

Proje Ekibi, Proje Yürütücüsü: Dr. Ömer Dilek (Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi/ Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi)

Proje Danışmanları: Prof. Dr. Tahir Tilki (Süleyman Demirel Üniversitesi/ Fen-Edebiyat Fakültesi/ Kimya Bölümü) Prof. Dr. Bülent Dede (Süleyman Demirel Üniversitesi/ Fen-Edebiyat Fakültesi/ Kimya Bölümü)

Araştırmacılar: Doç Dr. Senem Akkoç (Süleyman Demirel Üniversitesi/ Eczacılık Fakültesi/ Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü) Dr. Barış Sezgin (Süleyman Demirel Üniversitesi/ Fen-Edebiyat Fakültesi/ Kimya Bölümü) Dr. Dilek Bahar (Erciyes Üniversitesi/ GENKÖK)

Bursiyerler: 3 lisansüstü öğrenci

Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 10/11/2023
Okunma Sayısı: 191