2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı ders seçimi ve kayıt yenileme hakkında

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül 2021 Pazartesi saat 10:00' da başlayıp, 01 Ekim 2021 Cuma saat 23:59'da sona erecektir.

Önlisans ve Lisans 1. Sınıf öğrencilerinin dersleri sistem tarafından otomatik atanacaktır. (Ders muafiyet talebi olan öğrencilerin, muafiyet sonuçları sisteme işlendikten sonra eksik AKTS kadar ders ekleme yapabileceklerdir. Ders ekleme işlemini ekle-çıkar haftasında yapabilirler. Muafiyet sonuçlarının, ekle-çıkar haftasına yetişmemesi durumunda bilgisayarmuh@sdu.edu.tr adresine eposta atarak eklemek istedikleri dersleri bildirebilirler.)

Kayıt yenileme ile ilgili olarak hazırlanmış sunuyu indirmek için tıklayınız.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz döneminde bölümümüzde açılacak olan seçmeli dersler aşağıda belirtilmiştir. Seçmeli dersler zorunlu seçmeli olup, bu havuzlardan daha önceden ders almamış öğrenciler tüm dersleri seçmelidir, aksi durumda eksik dersleri kalacaktır. Daha önceden bu havuzlardan ders alan öğrenciler, kendi eksiklerine göre istedikleri dersi seçebilirler.

3. Sınıf Seçmeli1 ve Seçmeli2 havuzlarından 1'er ders seçilmelidir. Açılan dersler aşağıdaki gibidir.

Seçmeli 1

BIL-311           Veri Madenciliği

Seçmeli 2

BIL-317           Optimizasyon Teorisi ve Teknikleri

4. Sınıf Seçmeli havuzundan 1 ders, Seçmeli1 ve Seçmeli2 havuzlarından 2'şer ders seçilmelidir. Açılan dersler aşağıdaki gibidir.

Seçmeli

BIL-403           Mesleki Yabancı Dil I

Seçmeli 1

BIL-407           Yönetim Bilişim Sistemleri

BIL-429           İnsan Bilgisayar Etkileşimi

Seçmeli 2

BIL-417           Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları

BIL-427           Uzaktan Eğitim Teknolojileri

Not: Ders seçimi ekranında, yukarıdaki dersleri göremeyen, eski müfredat öğrencileri bilgisayarmuh@sdu.edu.tr adresine eposta atarak durumlarını bildirmelidirler.

Ders seçimi haftasında herhangi bir duyuru iletilmek istenirse, bölüm web sitemizden ilan edilecektir. Bu nedenle, bölüm web sitesini ve duyuruları takip ediniz.

Yayın Tarihi: 27/09/2021