2022-2023 Bahar Dönemi Lisans Ders Seçimleri Hakkında

 

DERS KODU DERS ADI
BIL-312 Mikroişlemci Tabanlı Denetleyiciler
BIL-328 Görüntü İşlemenin Temelleri
BIL-438 Nesneye Dayalı Analiz ve Modelleme
BIL-426 Kablosuz ve Mobil Ağlar

 

Yukarıdaki listede verilen dersler geçmiş yıllarda açılmış olup, bu dönem yeni alacaklar için açılmayacaktır. Bu dersler gün içinde tüm öğrencilerin ders seçimi ekranında listenecektir fakat sadece geçmiş yıllarda dersin devamını vermiş olup, dersten başarısız olanların tekrar seçme durumları için listeye eklenmiştir. (Bu derslerin dönem içinde sadece sınavları yapılacaktır.)

 

Not: İlk defa seçmeli ders alacak olan öğrencilerin bu dersleri alma hakkı yoktur. Eğer bu dersleri seçenler olursa; ekle sil haftasından sonra açılan başka bir seçmeli derse rastgele olarak aktarılacaktır.

 

Yukarıdaki listede yer alan dersleri önceki yıllarda almış ve devamını vermiş fakat başarısız olmuş arkadaşlar için, ders seçimlerinde izleyebilecekleri 2 seçenek bulunmaktadır:
1. Bu dersleri seçip, sadece sınav dönemlerinde ilgili dersin sınavlarına girebilirler.
2. Bu derslerden vazgeçip; herhangi birini almadan, başarısız olan derslerin yerine açılan diğer seçmeli dersleri sıfırdan alabilirler. (Bu durumda eski ders transkriptinizden mezuniyet aşamasında kaldırılacaktır.)

 

Not: Seçmeli derslerin kontenjanları dengeli olacak şekilde yürütülmektedir. Sürekli olarak kontrol yapılmakta ve ihtiyaç oldukça sayılar artırılmaktadır. Kontenjanı uygun olan derslerden istediğinizi seçebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 30/01/2023
Okunma Sayısı: 877