2022 YKS Sonucu Bölümümüze Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler Hakkında

2022-2023 Akademik yılında bölümüze kayıt yaptıran öğrencilerimizden hazırlık sınıfı okumak istemeyenler, kayıt esnasında bu talebini belirtmesi halinde, 1. sınıftan ders alarak bölümümüze başlamaktadır. Bu öğrencilerin 1. Sınıf Güz dönemi dersleri sistem tarafından otomatik olarak atanmaktadır.

Bölümümüze 2022 YKS sonucuyla yerleşen ve yeni başlayan öğrencilerin, SDUNET üzerinden öğrenci girişi yaparak aldığı dersleri kontrol etmesi gerekmektedir. Hazırlık okumak istemeyen fakat üzerinde bu döneme ait kayıtlı ders görünmeyen öğrencilerin, mağduriyet yaşamaması için en kısa sürede Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Sekreteri'ne dilekçe vererek bu durumu düzeltme talebinde bulunması ve ilgili dersleri sistemine ekletmesi gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 15/09/2022