2023-2024 Güz Dönemi Lisans Bütünleme Sınav Programı [GÜNCEL:28.01.2024]

Sevgili öğrenciler,

Önemli Uyarı: Her dersin sınavı aşağıdaki linkte sunulan programda ilgili ders için belirtilen tarih ve zaman dilimleri arasında belirtilen dersliklerde gerçekleşecektir. Programda 'K1-xx' ve 'K2-xx' şeklinde gösterilen derslikler Mühendislik Fakültesi Merkezi Derslikleri (MFMD); 'E8-xxx', 'E9-xxx' olarak gösterilen derslikler ise Mühendislik Fakültesi binalarındaki dersliklerdir.

Not: Programda sınavlar için belirtilen zaman aralıkları; sınavın başlatılması için hazırlık aşamasını ve sınav sonrası dersliklerin boşaltılması için gerekli süreyi de kapsamaktadır. Dolayısıyla sınavlar; bu sürelerden daha kısa zaman tanınarak, dersin hocası tarafından belirtilen şekilde ve programda verilen zaman aralığı içerisinde gerçekleşecektir.

Not: Meydana gelebilecek küçük değişikliklerde mağduriyet yaşamamak için güncel sınav programını (sınavın tarih, saat ve yer bilgisini) bölümün web sayfasından ve sistemden düzenli aralıklarla kontrol ediniz.

Sınav programı dokümanı için tıklayınız [Güncel:28.01.2024].

(*) Programda adı geçen dersler formasyon dersleri olup, gün ve saat bilgileri üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından ilan edilmiş olan resmi gün ve saatlerdir. Derslik bilgisi final notlarının açıklanmasına binaen gerçekleşecektir.

(**) Her bir Fakülte Ortak Seçmeli (FOS) ve Üniversite Ortak Seçmeli (ÜOS) dersinin bütünleme sınavının saat ve derslik, ilgili dersi açan bölümün sayfasında ilan edilecektir. Bu sayfada gösterilen gün ve saat bilgileri, Üniversite Ortak Seçmeli Dersleri (ÜOS) için fakülte tarafından ortak olarak belirlenen gün ve saat aralığını göstermektedir.

Sınavlarınızda başarılar.

Yayın Tarihi: 24/01/2024