2023-2024 Güz Dönemi Tasarım Dersi Hakkında

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Güz döneminde Tasarım-1/Bitirme-1 dersi alacak öğrencilerin; ders seçim haftasından önce bölümümüz öğretim üyeleri ile iletişime (online ya da yüzyüze) geçerek, yapacakları proje fikirlerini çalışmak istedikleri hocalara sunarak kendilerine danışman bulmaları ve isimlerini danışmanlarına yazdırmaları gerekmektedir.

Ders kayıt haftasında her öğrenci OBS sistemi üzerinden isim yazdırdığı hocanın ismi geçen Tasarım dersini seçecektir. Herhangi bir hoca ile iletişime geçmeden ders seçimi yapan öğrenciler, hangi hocadan ders seçtiğine bakılmaksızın rastgele olarak diğer bölüm hocalarımıza dağıtılacaktır.

Öğrencilerin bu ders için bireysel çalışma yapması gerekmektedir. Grup olarak proje yapmak isteyen öğrenciler maksimum 2 kişiden oluşabilir. Projenin bireysel veya grup halinde yapılacak olması danışmanın onayına bağlıdır. Ders seçim haftası bittikten sonra hocalarımızın listeleri kontrol edilecektir. Her hocamızın I. ve II. öğretimlerde 15’er adet öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.

 

Not: Geçtiğimiz bahar döneminde Tasarım-1 dersine başlayan öğrenciler, aynı hocalarla devam edeceklerdir. Tasarım dersinin OBS sistemi üzerinden seçilmesi (ders seçimi haftasında) ile ilgili sorularınız için Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Arda ÇANKAYA ile iletişime geçiniz.

Yayın Tarihi: 03/08/2023
Okunma Sayısı: 787