2023-2024 Yılı Yaz Okulu Başvuru Sonuçları ve SDÜ Açılan Ders Sonuçları

Sevgili öğrencilerimiz;

Bağlı bulunduğumuz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin gelen başvurular sonucunda açmış olduğu yaz okulu derslerinin listesine buradan ulaşabilirsiniz. Buna göre; Diferansiyel Denklemler dersi açılmamış olup, öğrencilerimizin dış üniversitelere bu ders için yapmış olup kabul aldığı derslere devam etmesi uygundur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Başvuru Sonuçları inceleme tarihlerine göre ayrılmış şekilde aşağıdaki linklerde yer almakta olup, linkler, yeni başvurular sonuçlandıkça güncellenecektir:

Yukarıda link verilerek ilan edilen sonuçlar bölüm komisyon kararlarını göstermektedir. Kesin sonuçlar için bölüm olarak bağlı bulunduğumuz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin web sayfasını takip ediniz.

Önemle duyurulur.

Yayın Tarihi: 12/07/2024