Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine- Bitirme Projeleri Hakkında

Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerinin, 4. sınıf boyunca gerçekleştirecekleri bitirme projelerinin kayıtlarının yapılması gerekmektedir. Bu nedenle 3. sınıf öğrencilerimizin, bölümümüz bitirme projesi denetleme sistemi için kullanıcı hesapları oluşturulmuştur.

Öğrencilerimizin minimum 2 kişi olacak şekilde bitirme projesi gruplarını belirledikten sonra bölümümüz hocalarının yanına uğrayak önümüzdeki yıl için proje kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Proje kayıtlarını gerçekleştiren öğrencilerimizin en geç 1 Temmuz 2016 tarihine kadar "Bitirme Projesi Öneri Formu" nu doldurmaları, danışman hocalarının onayını aldıktan sonra da söz konusu formu bitirme projesi denetleme sistemine yüklemeleri gerekmektedir.

Bitirme Projesi Denetleme Sistemi: bitirme.sdu.edu.tr
Kullanıcı Adı: Öğrenci numaralarınız
Parola: TC Kimlik Numaralarınız

Bitirme Projesi Öneri Formu Taslağı: https://muhendislik.sdu.edu.tr/assets/uploads/sites/46/files/bitirme-projesi-oneri-formu-09052016.docx