Bitirme 1 ve Bitirme 2 ile ilgili Bilgilendirme; Danışmanları Yrd. Doç. Dr. Fatih Gökçe olan öğrenciler için

Bitirme I dersinde danışmanları Yrd. Doç. Dr. Fatih Gökçe olan öğrencilerin dikkatine: 9 Ocak 2017 günü saat 10:00-13:00 saatleri arasında demo yapmanız ve bu demoda projenizin bir kısmına ait alt modülleri ilk halleriyle de olsa çalışır hale getirdiğinizi gösterebilmeniz gerekmektedir. Ayrıca son teslim tarihi 15 Ocak 2017 olan ve projenize ait tasarım detaylarını ve ikinci döneme ilişkin planlamanızı sunduğunuz bir rapor hazırlamanız gerekmektedir. Rapor için bir taslak ve nasıl teslim edileceğine dair detaylarwww.fgokce.com/bitirme adresinden paylaşılacaktır. Verilen web adresini düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

Bitirme II dersinde danışmanları Yrd. Doç. Dr. Fatih Gökçe olan öğrencilerin dikkatine: 9 Ocak 2017 günü saat 10:00-13:00 saatleri arasında demo yapmanız ve projenizi tamamlandığınıza dair bir gösterim yapmanız gerekmektedir. Ayrıca yine son teslim tarihi 15 Ocak 2017 olan ve projenize ait tasarım detaylarını içeren bir rapor hazırlamanız gerekmektedir. Rapora ilişkin taslak ve nasıl teslim edileceğine dair detaylarwww.fgokce.com/bitirme adresinden paylaşılacaktır. Verilen web adresini düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

Demolar Yrd.Doc.Dr. Fatih Gökçe' nin ofisinde yapilacaktir.

Yayın Tarihi: 02/01/2017