Bitirme Projeleri Poster Sergisi Hakkında

Bölümümüz Bitirme Projesi 2 dersini alan öğrencilerimize ait projelerin poster sergisi 2 Haziran Cuma günü, E-8 bloktaki büyük koridorda (Amfi Önü) Saat 09:30' da yapılacaktır. Danışmanlarından sunabilir onayı alan tüm grupların sunuma katılmaları GEREKMEKTEDİR. Proje gruplarının ilgili sergiye katılabilmeleri için ilk olarak, daha önce görüşmemişlerse, proje danışmanlarının yanına uğrayarak projelerinin son durumu hakkında bilgi vermeleri ve sergi sunumu için onay almaları gerekmektedir.
 
Daha sonra proje danışmanlarından sunulabilir onayı alan proje grupları, en geç yarın (30.05.2017) saat 13.00' a kadar araştırma görevlisi Mehmet Ali Yalçınkaya' nın yanına uğrayarak projelerini, sunum yapacak projeler listesine ekletmeleri gerekmektedir. Uğrama şansı olmayan öğrenciler mehmetyalcinkaya@sdu.edu.tr adresine mail olarak proje grup elemanları, proje isimleri ve danışman isimlerini mail olarak gönderebilirler.
 
Ayrıca tüm proje gruplarının proje sergilerine gelirken elektrik ihtiyaçlarını karşılamak adına yanlarında bir adet 3' lü uzatmalı priz getirmeleri gerekmektedir. Bitirme projesi poster örneğine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
 
Bitirme projesi poster örneği: https://muhendislik.sdu.edu.tr/assets/uploads/sites/46/files/bitirme-ornek-poster-12052014.pptx
Yayın Tarihi: 29/05/2017
Okunma Sayısı: 2273