Bölümümüz Öğrencilerinin Teknofest 2022 Başarısı

Dr. Öğr. Üyesi Gül Fatma TÜRKER danışmanlığında, bölüm öğrencimiz Şahin TİRYAKİ'nin katılım sağladığı DEEP-AI Takımı, Teknofest 2022 Ulaşımda Yapay Zeka kategorisinde finallere kalmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi kutluyor, final yarışmasında başarılar diliyoruz.

Dr. Öğr. Üyesi Gül Fatma TÜRKER danışmanlığında, bölüm öğrencilerimizden Eda KAYGULU'nun da aralarında bulunduğu Space Raven Takımı, Teknofest 2022 Uluslararası Serbest Görev İnsansız Hava Araçları kategorisinde finallere kalmaya hak kazanmıştır. Space Raven takımını ve öğrencilerimizi kutluyor, final yarışmasında başarılar diliyoruz.

Space Raven Takım Bilgisi
Takım Kaptanı Seyit Baha KILIÇKAP Elektrik Elektronik Mühendisliği 3. Sınıf
Takım Üyesi Eda KAYGULU Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf
Takım Üyesi Begüm TEZEL Elektrik Elektronik Mühendisliği 1. Sınıf
Takım Üyesi Doğan GÜRCAN Elektrik Elektronik Mühendisliği 1. Sınıf
Takım Üyesi Mert KARACAN Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi ve Liderlik Yüksek Lisans Programı

Dr. Öğr. Üyesi Umut Tilki danışmanlığında, bölüm öğrencilerimizden Melisa CUMURCU'nun da aralarında bulunduğu Gökbaran İHA Takımı, Teknofest 2022 Uluslararası Sabit Kanat İnsansız Hava Araçları kategorisinde finallere kalmaya hak kazanmıştır. Gökbaran İHA takımını ve öğrencilerimizi kutluyor, final yarışmasında başarılar diliyoruz.

Gökbaran İHA Takım Bilgisi
Takım Kaptanı Emirhan BAYTAK Makine Mühendisliği 4. Sınıf
Takım Üyesi Melisa CUMURCU Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf
Takım Üyesi Alper ÖZDEMİR Makine Mühendisliği 4. Sınıf
Takım Üyesi Gökhan KAHRAMAN Makine Mühendisliği 4. Sınıf
Takım Üyesi Samet ARSLAN Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. Sınıf
Takım Üyesi Şerife KARAOĞULLARI Makine Mühendisliği 4. Sınıf
Takım Üyesi Yasin KAV Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. Sınıf

Bölüm öğrencimiz Şahin TİRYAKİ'nin katılım sağladığı Mucithane Medic-AI takımı, Teknofest 2022 Sağlıkta Yapay Zeka kategorisinde finallere kalmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi kutluyor, final yarışmasında başarılar diliyoruz.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=RGm_nXq3pQc

Yayın Tarihi: 06/08/2022