Bölümümüz Öğrencilerinin Teknofest Başarısı

Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından kurulan “Robo Orkestra Takımı”, ve “Nadiriz Takımı” Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmek amacıyla düzenlenen TEKNOFEST2021’de finale kalmaya hak kazandı.
Öğrencilerimiz başarılarıyla gururlandırdı


SDÜ Robo Orkestra Takımı “Köstebek Arama Robotu” ile İnsanlık Yararına Yarışması “Afet Yönetimi Kategorisi”nde finale kaldı.
SDÜ Robo Orkestra Takımı;
Akademik Danışmanı: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gül Fatma Türker
Takım Üyeleri: Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri Ömer Faruk Başekin ve Ahmet İlter Şahin


Nadiriz Takımı ise “EEG ve Ses Sinyalleri Kontrollü Tekerlekli Sandalye” isimli projesi ile İnsanlık Yararına Yarışması “Engelli Dostu Kategorisi”nde finale kalan öğrencilerimiz oldu.
Nadiriz Takımı Takım Üyeleri: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gül Fatma Türker, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Turgay Aydoğan, Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi Ergün Göymen, Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümü mezun öğrencimiz Ramazan Eraslan, Karel A.Ş. Uzman Onur Sarıtaş, Dünya Kas Hastalıkları Derneği Başkanı Çağlar Özyiğit

 

Yarışmanın finali, 21- 26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilecek. Takım akademik danışmanları ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Yayın Tarihi: 27/08/2021
Okunma Sayısı: 1448