Ders muafiyeti sürecinde olan öğrencilerimizin dikkatine

Ders muafiyeti sürecinde olan öğrencilerimizin OBS sisteminden derslerinin muafiyet durumunu takip etmeleri gerekmektedir. Başvuruların değerlendirilmesi ve sisteme aktarılması süreçleri devam etmeke olup; öğrencilerimizin muaf oldukları dersler OBS sistemine işlendiği tarihten itibaren 1 hafta itiraz süreleri bulunmaktadır. Bu duyuru tarihi itibarıyla, muaf olduğu dersleri sisteme halihazırda işlenmiş olan öğrencilerimiz ise, 2 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar varsa itirazlarını gerçekleştirebilirler.

İtiraz talebiniz olması durumunda fatihgokce@sdu.edu.tr ye email atarak iletişime geçiniz.

Muaf olduğu dersleri sisteme işlenen öğrenciler, öğrenci işleri ile iletişime geçerek ders seçimlerini yapabilirler.

Yayın Tarihi: 27/10/2020