Ders Seçimleri Hakkında

1. Programlama Dilleri-2 dersi geçen yıldan itibaren bahar döneminde açıldığı için bu dönem açılmayacaktır. Ancak daha önce bu dersi alıp kalan bazı öğrencilere bu ders zorunlu olarak sistem tarafından verilmiştir. Bu öğrenciler dersin sadece vize ve final sınavlarına gireceklerdir. Ders yapılmayacaktır.
2. Öğrenci bilgi sisteminden kaynaklı bir hatadan dolayı, 4. sınıftaki seçimlik ders olan  Gerçek zamanlı sistemler dersinin yerine Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları dersi listelenmiştir.  Mühendislikte bilgisayar uygulamaları dersini seçen öğrencilerin, bu dersin yerine Gerçek zamanlı sistemler dersini seçmeleri gerekmektedir. Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları dersi açılmayacaktır.
3. Bitirme Ödevi dersinin ismi Tasarım olarak değişmiştir. Bu dönem ilk defa bitirme tezi yapacak öğrencilerin Tasarım I dersini seçmeleri gerekmektedir. Bitirme I veya Bitirme II yi önceki dönemlerde alıp kalan öğrenciler yine Bitirme isimli dersi seçeceklerdir.
4. Seçimlik dersleri ilgili;
3. Sınıf güz dönemi (her grubtan isteğe bağlı olarak 1 ders seçilmesi yeterli)

Seçimlik 2 grubu:
BIL-317 Optimizasyon Teorisi ve Teknikleri
BIL-319 Mobil Programlama

Seçimlik-1 grubu:
BIL-311 Veri Madenciliği
BIL-323 Bilgisayarlı Görmenin Temelleri

4. Sınıf güz dönemi : Her grubta sadece 1 ders açıldığı için açılan dersin seçilmesi gerekiyor.
Yayın Tarihi: 13/09/2017