Dyna-Robotics Takımının Teknofest 2024 Başarısı

Bölümümüz öğrencilerinden Ahmet Furkan Körlü, Furkan Kandemir, Abdullah Emin Özbek ve Furkan Burak Öztürk; Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Ege Anıl Şenadım (Takım kaptanı), Aleyna Avanoğlu ve Ahmet Özkan Kırlı; İzmir Bakırçay Üniversitesi öğrencisi Erdem Kandemir tarafından oluşturulan, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Gökçe'nin akademik danışmanlığını yürüttüğü ve Dr. Öğr. Üyesi Gül Fatma Türker'in de destek verdiği Dyna-Robotics takımı 26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında İzmir ilimizde gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2024 “Tarımsal İnsansız Kara Aracı” yarışması finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü tarafından Dr. Öğr. Üyesi Fatih Gökçe'nin yürütücüsü olduğu FBG-2024-9335 kodlu proje ve TÜBİTAK tarafından Dr. Öğr. Üyesi Gül Fatma Türker danışmanlığında 1919B012326056 nolu 2209-A projesi kapsamında desteklenen takımımıza tebriklerimizi iletir; bölümümüzde yoğun çalışmalarına devam etmekte olan ekibe finallerde başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 19/08/2024