Erasmus Programına Katılan Öğrencilerin Dikkatine

Erasmus programına katılan öğrenciler, gidecekleri kurumlardaki dersleri seçerken derslerin içeriklerine ve AKTS durumlarına bakarak seçmeleri ve seçtikleri dersleri Erasmus Komisyon onayına gönderirken ders içeriklerinin olduğu dökümanları eklemeleri zorunludur. Benzer şekilde “During Mobility” süresince herhangi bir sebeple ders değiştiren öğrenciler ekledikleri derslerin içeriklerini de dilekçelerine eklemek zorundadır. Ders içerikleri belirtilen derslerde işlenecek olan konuları ve dersin saat ve AKTS bilgilerini içermelidir. Ders saydırma işlemi için verilen transkriptlerde onaylı not dönüşüm tablosunun de eklenmesi gerekmektedir. Dolayısıyla, not dönüşümünün gerçekleştirilmesi için bu belgenin transkripte ek olarak sunulması zorunludur.

Erasmus Komisyonu

Yayın Tarihi: 24/03/2021