GÜZ DÖNEMİ TASARIM DERSİ HAKKINDA

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılında Tasarım 1 dersi alacak öğrenciler, ders seçim haftasından önce, projelerini yapmak istedikleri hocalarla iletişime geçerek, yapacakları projelerini sunup, onay alıp isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Ders seçimi haftasında, OBS sistemi üzerinden, herkes isim yazdırdığı hocanın ismi ile olan Tasarım dersini seçecektir.

Herhangi bir hoca ile iletişime geçmeden ders seçimi yapan öğrenciler, hangi hocayı seçtiğine bakılmaksızın rasgele olarak bölüm hocalarımıza dağıtılacaktır.

Tasarım dersi grup olması durumunda en fazla 3 öğrenciye kadar olabilir. Grup olması veya bireysel olması danışmanın onayına bağlı olacaktır.
Ders seçim haftası bittikten sonra, hocalarımızın listeleri kontrol edilecektir.
Her hocamız için, 1. ve 2. Öğretimlerde 10’ar adet öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.

Not: Geçtiğimiz bahar döneminde Tasarım 1 dersine başlayan öğrenciler, aynı hocalarla devam edeceklerdir.
Tasarım dersinin, OBS sistemi üzerinden seçilmesi (ders seçimi haftasında) ile ilgili sorularınız için Fatih Ahmet ŞENEL hoca ile iletişime geçiniz.
Tasarım dersi ile ilgili olarak sorularınız için Asım Sinan YÜKSEL hoca ile iletişime geçiniz.

Yayın Tarihi: 14/09/2021