Lisans Dersleri 2021-2022 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı (Güncel:01.07.2022)

Sevgili öğrenciler,

Her dersin sınavı aşağıdaki linkte sunulan programda ilgili ders için belirtilen tarih ve zaman dilimleri arasında belirtilen dersliklerde gerçekleşecektir. Programda 'K1-xx' ve 'K2-xx' şeklinde gösterilen derslikler Mühendislik Fakültesi Merkezi Derslikleri (MFMD); 'E8-xxx', 'E9-xxx' olarak gösterilen derslikler ise Mühendislik Fakültesi binalarındaki dersliklerdir.

Not: Meydana gelebilecek küçük değişikliklerde mağduriyet yaşamamak için güncel sınav programını (sınavın tarih, saat ve yer bilgisini) bölümün web sayfasından ve sistemden düzenli aralıklarla kontrol ediniz!

Link için tıklayınız. (Güncel 01072022/11:50)

Not: 2 Temmuz 2022 ve 3 Temmuz 2022 tarihlerinde üniversitemizde yapılacak olan ÖSYM ve Açık Öğretim sınavları sebebiyle haftasonu sınavları olan öğrencilerin, sınav salonlarına girişleri programda belirtilen saatlere yakın olacak şekilde sağlanacaktır. Lütfen bu tarihlerde çok erken saatlerde binalara giriş yapmaya çalışmayınız!!

Sınavlarınızda başarılar.

Yayın Tarihi: 28/06/2022