Lisans Dersleri 2022-2023 Bahar Dönemi Ara Sınav (Vize) Programı [Güncel]

Sevgili öğrenciler,

Sınav döneminde yaşanan teknik aksaklıklardan dolayı sınav takvim aralığı 12-19 Nisan ve 24-25 Nisan 2023 olmak üzere güncellenmiş olup, güncel takvime göre sınav tarihlerinde değişiklik yapılmıştır. Bu sebeple; bazı derslerin sınavları eski takvime göre daha erken bir tarihe çekilmiştir. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için, güncel sınav programını dikkate alarak sınavlarına katılmaları gerekmektedir.

Not: Her dersin sınavı aşağıdaki linkte sunulan programda ilgili ders için belirtilen tarih ve saatte arasında uzaktan (online) olarak  gerçekleşecektir. Sınavlara katılımınızda herhangi bir problem yaşamamanız adına programda belirtilen gün ve saatte sınava giriş yapmış olmanız önemle rica olunur.

Not: Meydana gelebilecek küçük değişikliklerde mağduriyet yaşamamak için güncel sınav programını (sınav tarih, saat ve yerlerini) bölümün web sayfasından ve sistemden düzenli aralıklarla kontrol ediniz!

Not: Sınav döneminde bütün dersler online olarak devam edecek olup, sınavlarınız derslerinizle çakıştığı durumlarda sınavınızı yapıp dersi daha sonra kayıttan dinleyebileceksiniz.

 

Yayın Tarihi: 04/04/2023
Okunma Sayısı: 5081