Lisans Dersleri 2023-2024 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı

Sevgili öğrenciler,

Önemli Uyarı: Her dersin sınavı aşağıdaki linkte sunulan programda ilgili ders için belirtilen tarih ve zaman dilimleri arasında belirtilen dersliklerde gerçekleşecektir. Programda 'K1-xx' ve 'K2-xx' şeklinde gösterilen derslikler Mühendislik Fakültesi Merkezi Derslikleri (MFMD); 'E8-xxx', 'E9-xxx' olarak gösterilen derslikler ise Mühendislik Fakültesi binalarındaki dersliklerdir.

Not: Programda sınavlar için belirtilen zaman aralıkları; sınavın başlatılması için hazırlık aşamasını ve sınav sonrası dersliklerin boşaltılması için gerekli süreyi de kapsamaktadır. Dolayısıyla sınavlar; bu sürelerden daha kısa zaman tanınarak, dersin hocası tarafından belirtilen şekilde ve programda verilen zaman aralığı içerisinde gerçekleşecektir.

Not: Meydana gelebilecek küçük değişikliklerde mağduriyet yaşamamak için güncel sınav programını (sınavın tarih, saat ve yer bilgisini) bölümün web sayfasından ve sistemden düzenli aralıklarla kontrol ediniz.

Sınav programı dokümanı için tıklayınız [Güncel:22.06.2024].

Önemli Uyarı-1: Bazı yazılımsal sistem kısıtlarından dolayı öğrencilerin yanlış derslik yönlendirilmemesi ve sınav saatini yanlış öğrenmemesi adına sınav ilanları obs sistemi üzerinden ilan edilmemektedir. Öğrencilerin tarih/saat ve derslik değişiminden olumsuz etkilenmemesi için sınav takvimini sistem üzerinden değil, bölüm sayfası üzerinden takip etmeleri önemle rica olunur.

Önemli Uyarı-2: Formasyon dersi sınavlarının tarih, saat ve salon bilgisi sorumlu fakülte tarafından verilecektir.

Sınavlarınızda başarılar.

Yayın Tarihi: 14/06/2024