Tasarım 1 ve Tasarım 2 Dersi Alan Öğrencilerin Dikkatine

Değerli öğrenciler, ders seçimlerinde tasarım derslerini seçenlerin yapacakları birtakım işlemler vardır;

Tasarım 1 dersini önceden almış öğrenciler Tasarım 2 dersini de aynı öğretim Öğretim Üyesi ile yapacaklardır. Farklı bir Öğretim Üyesi seçmiş olanların ders bilgileri öğrenci işleri tarafında güncellenecektir.

Tasarım 1 dersini almadan tasarım 2 dersini seçen öğrenciler çalışacakları Öğretim Üyesi ile iletişime geçip birlikte çalışacaklarını kararlaştırıp onay aldıktan sonra Arş Gör İbrahim Arda Çankaya ya mail olarak hangi hoca ile tasarım 2 dersini aldıklarını belirten mail atmaları gerekmektedir. Her Öğretim Üyesi belirli sayıda öğrenci alacağı için hızlıca iletişime geçmesi gerekmektedir.

Tasarım 1 dersini almadan Tasarım 2 dersini alan öğrencilerin En kısa süre içerisinde Arş Gör İbrahim Arda Çankaya ya, çalışmak istediği öğretim üyesinin de onayını aldıktan sonra bilgilendirme maili atması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 01/03/2021