Tasarım Dersleri Hakkında

2022-2023 eğitim öğretim yılı güz döneminde Tasarım-1 dersini alacak öğrenciler, ders kayıt haftası boyunca danışmanlarını belirleyeceklerdir. Tasarım-1 dersini alacağınız danışman hocalarınızla iletişime geçerek isim yazdırmanız gerekmektedir.

Ders kayıt haftasında Tasarım-1 dersini seçerek dersi ekleyiniz. Danışman atamaları ders seçimi haftasından sonra yapılacaktır. Hocalardan listeler alınacak ve her öğrenci seçtiği danışmana atanacaktır. Hiçbir danışman hocaya isim yazdırmayan öğrencilere rastgele olarak danışman ataması yapılacaktır.

Not: Daha önceden Tasarım-1 dersini alıp geçmiş ve bu dönem Tasarım-2 dersini alacak öğrenciler de, danışmanlarına Tasarım-2 dersi için isim yazdırmalılardır.

Yayın Tarihi: 04/09/2022