YAZ OKULU SONRASI TEK DERS (ÜÇ DERS) SINAVLARI

Tek ders (pandemi dönemine özgü üç ders) sınav başvuruları 15-28 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Öğrencilerimizin aşağıda linki yer alan formu doldurup ilgili ardacankaya@sdu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sadece Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde olup staj hariç tüm derslerini alıp en fazla üç dersten FF, FD alarak başarısız olan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Hiç almadığı ders ya da devamsız dersi olan öğrenciler tek ders (üç ders) sınavına başvuramazlar.

29 Eylül 2021 tarihinde birimler tarafından başvurular değerlendirilecek olup aynı gün listeler birim web sayfalarından duyurulacaktır.

Birim öğrenci işlerinin en geç 30 Eylül 2021 saat 12:00'a kadar tek ders sınavına girmesi uygun görülen öğrencileri öğrenci bilgi sisteminde tanımlamaları gerekemktedir.

Tek ders sınavları 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında sdunet.sdu.edu.tr adresinde yer alan ÖYS üzerinden gerçekleşecektir.

Form için tıklayınız

Yayın Tarihi: 14/09/2021