Yaz Okulunda Diferansiyel Denklemler Dersini Saydırmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Sevgili öğrencilerimiz;

Bölüm olarak bağlı bulunduğumuz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin sayfasında açılması öngörülen derslerin listesi yayınlanmış olup, listeye buradan erişebilirsiniz:

Şu ana kadar yapılan başvurulardan bu listede adı bulunan tek ders MAT-157 kodlu Diferansiyel Denklemler dersi olup, bu ders için:

1- Mail üzerinden başvuru yapanların başvurularını bu sayfada belirtildiği şekilde sistem üzerinden yenilemeleri gerekmektedir.

2- Farklı üniversitelerden Diferansiyel Denklemler dersini saydırmak için mail üzerinden başvurularını ileten öğrencilerin de yine 1.maddede belirtildiği şekilde, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi üzerinden açılan Diferansiyel Denklemler dersine başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu ders için yeterli sayıya ulaşılamaması halinde farklı üniversiteler için yaptıkları yaz okulu intibak başvuruları kabul edilecek, aksi takdirde öğrencilerin ismi listeden çıkarılacaktır.

Önemle duyurulur.

Yayın Tarihi: 09/07/2024