23 Ekim 2018 Salı

Lisansüstü Bilimsel Hazırlık Programı Dersleri Hk (ÖNEMLİ)

17 Şubat 2016 Çarşamba 00:00 tarihinde eklendi | 3598 defa okundu

SDÜ FBE Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı’nda Lisansüstü (Yüksek Lisans veya Doktora) Programı'na kesin kayıt yaptırmış fakat Lisans Bilim Dalı Endüstri Mühendisliği dışında olan Öğrenciler için Bilimsel Hazırlık Programı uygulanır.

Bilimsel Hazırlık Programı süresinde öğrenciler yeterli AKTS kredileri oldukça Lisansüstü Programlardan ders alabilirler. Ancak Bilimsel Hazırlık Programındaki derslere devam ederek ilgili derslerin sınavlarını başarmaları gerekir. Bu durumda ilan edilen Lisansüstü ve Lisans Programlarına ait Haftalık Ders Çizelgeleri’nde alacakları derslerin çakışmaması gerekmektedir.

Öğrenciler Mezun oldukları Lisans Programı'nda Yukarıdaki dersleri daha önce almışlar ise MUAF olabilmek için Anabilim Dalı Bşk.'na müracaat etmeleri gerekmektedir.

Süleyman Demirel Üniversitesi

Endüstri Mühendisliği Bölümü