17 Eylül 2019 Salı

Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San.Tic.A.Ş. Teknik Gezisi Hakkında

1518 defa okundu

25 Aralık 2015 Cuma günü Yörükoğlu Süt ve Ürünleri San.Tic.A.Ş.'ne yapılacak teknik gezi için bilgilendirme;

-Gezi kontenjanı 35 kişiden oluşmaktadır. 20 Aralık 2015 Pazar günü 15.00-17.00 saatleri arasında kayıt sistemi açılacaktır ve ilk kayıt olan 35 kişi geziye katılabilecektir.
- Gezi ücreti 10 TL olup 21 Aralık 2015 Pazartesi günü Büşra Tülüm'e teslim edilmelidir.
-25 Aralık 2015 Cuma günü sabah saat 09.00'da Isparta'dan hareket edilecektir. Akşam saat 7-8 arası Isparta'ya dönüş yapılacaktır.
-Teknik gezi sonrası,tesisten çıkma saatine göre serbest zaman belirlenecektir.

**Gezi yapılacak olan şirket bir gıda şirketi olduğu için, şirket tarafından geziye katılacak olan öğrencilerin uyması gereken kurallar aşağıda belirtilmiştir;

►Grip vb. bulaşıcı hastalığı olan öğrenciler işletmeye alınmayacaktır.
►İşletmeye girmeden önce öğrencilere koruyucu kıyafet verilecektir bu nedenle kız öğrencilerin saçlarının boneye girecek şekilde düzgün toplanmış olması gerekmektedir.
►Öğrencilerin işletmeye girmeden önce takılarını çıkarmaları istenecektir.Zaman kaybının yaşanmaması için takı takmadan gelmeleri uygundur.
►Yine ziyaretçilerin yoğun parfüm kullanımı yasaktır.
►Ziyaretçilerin kıyafetleri mümkün olduğu kadar sade olmalıdır.(Pul,boncuk,zımba vb.aksesuar içermemeli)
►Süt ve Antep fıstığına alerjisi olanlar işletmeye kabul edilmeyecektir.
►Ziyaretçiler gıda güvenliği açısından riskli bölümlere alınmayacaktır.
►Fabrika gezisi öncesinde ziyaretçilere kurumsal sunum yapılacaktır.

Kayıt işlemlerinizi buraya tıklayarak tamamlayabilirsiniz.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

DOSYALAR