2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dış Danışma Kurul Toplantısı Yapıldı

SDÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 4. Dış Danışma Kurul Toplantısı

SDÜ Mühendislik Fakültesi 4. Dış Danışma Kurul Toplantısı Dış Danışma kurulu “Danışma kurulları kuruluş ve işleyiş esaslarına ilişkin” yönerge kapsamında 16 Şubat 2024 tarihinde saat 10:00’da kurul üyelerinin katılımı ile dördüncü toplantısını yüzyüze gerçekleştirmiştir (Şekil 1). Toplantıya İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Sayın Şeref KORKMAZ, Üst Düzey Yönetici Grup Proje ve Yatırımlar Müdürü Sayın Eşref SİLELİ, Elektrik Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Sayın Güner MERDAN, Bilgisayar Mühendisi Arjeta Bilişim Sorumlusu Sayın Dorukhan ALTUNAY, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Sayın Uğur TURGUT, ORMA İşletme Müdürü Sayın Gülay SELÇUK, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin ÖZDEMİR, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sema YURDAKUL ve Fakülte Sekreteri Hatice YAMAN katılmıştır. Gerçekleştirilen bu toplantı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda 21.12.2023 tarihli Dış Danışma Kurul Toplantısında alınan karar üzerine yüz yüze yapılmıştır.  Bu vesileyle Dış Danışma Kurul Toplantımız 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı içinde 2. kez gerçekleşmiştir.

Şekil 1. SDÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 4. Dış Danışma Kurulu Toplantısı Fotoğrafı

Yayın Tarihi: 21/02/2024