Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğrencimizin ABD Merkezli Sempozyum Başarısı

Kuzey Dakota Üniversitesi, Mühendislik ve Madencilik Fakültesi, Siber Güvenlik Araştırmaları Merkezi (C2SR) tarafından gerçekleştirilen, Düzenleme Komitesi’nde ABD’de ziyaretçi araştırmacı olarak yer alan Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Utku KÖSE’nin de yer aldığı Cyber Awareness and Research Symposium (CARS) 2023 etkinliğine üniversitemiz Lisans ve Lisansüstü öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Etkinlik içerisinde yer alan, Chat GPT’nin bilgisayar teknolojilerindeki kullanımına dair yaratıcı fikirlerin değerlendirildiği poster yarışmasına Lisans grubundan katılım gösteren Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Seyit Baha KILIÇKAP, üçüncülük derecesini alarak 400 Dolarlık para ödülünün sahibi oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

DEKANLIK

Yayın Tarihi: 16/11/2023