Otomotiv Sanayi Derneği Otomotiv Yaz Kampı Hakkında

Bu yıl Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan OSD Yaz Kampı’nda siz değerli üniversitelerimizi ve öğrencilerinizi aramızda görmek isteriz.

Yaz Kampı OSD çatısı altında 1-14 Temmuz tarihleri arasında haftanın yedi günü online olarak toplam 11 firmanın katılımı ile gerçekleşecektir. Türkiye’de ilk defa yapılacak bu etkinliğe herkes katılım sağlayabilecektir.
Etkinlik ev sahibi firmalar: TOFAŞ, Ford, Karsan, ISUZU, Mercedes, Man, Toyota, Temsa, Renault, Türk Traktör, Otokar. Ayrıca MESS, MEXT ve UİB süreçte çözüm ortaklarımızdandır.

Bu proje kapsamında her güne bir konu ve bu konuyu anlatacak bir firma eşleştirmesi yapıldı. Gün akışında da konu aktarımı, katılımcı soru-cevap seansı, konuya dair online sınav, başarı kriterlerine göre katılımcılarla workshoplar gerçekleştirilecek. Oturum sonlarında o konu özelinde kendisini geliştirmek isteyenler için “gelişim rotası” dediğimiz öneriler doküman olarak paylaşılacaktır. Bununla birlikte 4 akşam da ayrıca CEO ve HR Direktörleri ile yapılacak buluşmalarımız yer alacak. Kamptaki konu aktarımlarının hepsine katılan kişilere katılım sertifikası; online sınavda başarı göstererek workshopta da yer alan kişilere online staj belgesi verilecektir.

Kamp boyunca anlatılacak konuları aşağıda paylaşıyoruz.

• Araç paylaşımı
  • Veriden değer yaratmak
  • Endüstri 4.0
  • Otonom araçlar
  • Yapay zeka
  • Elektrikli araç tasarımı
  • Çevik dönüşüm
  • Girişimcilik
  • Bağlanabilirlik
  • Güvenlik
  • Yeni nesil araçlar
  • Akıllı mühendislik çözümleri
  • XR,AR,MR,AR
  • Mobilite

Bu sürecin sizler için de kabul edilebilir online staj olması adına işbirliği yapabilirsek çok memnun oluruz. Genç yetenekleri otomotivle buluşturmak ve verimli bir yaz dönemi ile kendilerini keşfetmelerine ışık tutmak adına desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.”

Detaylı Sunum Dökümanına ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 08/06/2021