Tatil Kararı ve Staj Yapan Öğrenciler Hakkında

Ayrıntılar için tıklayınız

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen 'koronavirüs' toplantısı sonucunda üniversiteler, 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilmiştir. Tatil kararı, eğitim öğretim sürecindeki bütün öğrencilerimizi (stajyerler dahil) kapsamaktadır.

Hali hazırda staj yapan öğrencilerin staj sigorta girişleri 16 Mart 2020 Pazartesi itibariyle askıya alınacaktır. Öğrenciler stajlarına devam etmeyecektir. Bu duyuru resmi gazetede yayınlanan bilgi çerçevesinde yayınlanmıştır. Teyit etmek amacıyla öğrencilerin fakülte öğrenci işleri telefonunu meşgul etmemeleri gerekmektedir. Fakülte işleyişinin sekteye uğramaması için bu hususa azami dikkat gösterilmesi gerekmektedir. Öğrencilerin eksik kalan stajlarını yapmaları için gerekli bilgilendirme ilerleyen zamanda duyurulacaktır.

Akademik ve idari personel için mesai devam edecektir. Ayrıca 28 Mart-5 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek bahar yarıyılı ara sınavları ileri bir tarihe ertelenmiş olup, konuyla ilgili ilerleyen süreçte tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 13/03/2020
Okunma Sayısı: 1693